Huset fler bilder >>>

Huset - planskiss >>>

Omgivningar >>>

Stränder >>>

Golf >>>

Aktuella bokningar >>>

Priser >>>

Hitta hit >>>


Hyr hus  i Provence.

Nära Medelhavet i en fantastisk natur, med underbara stränder och vingårdar ligger detta hus. Huset är beläget mellan St Tropez och Toulon.

Huset har 6 bäddar beläget i Valcros dalen på en sluttning med vy över Medelhavet.

Huset ligger i ett område som anses som en av de vackraste platserna i Frankrike, i en naturskön miljö.

Hyra hus i Provence

För bokningar och frågor kontakta

Finn Sperling
+33 494 66 81 66
+46 707288664
finn.sperling@gmail.com

 

Huset.

Från huset har Ni utsikt över Medelhavet och vackra kullar klädda med korkekar.

Huset ligger öppet ostört från grannar med 28 trappsteg upp från Belvederes övre gata. Bil är nödvändigt och parkering sker på gatan vid trappan.

Huset är öppet och välplanerat på 104 m2.

Uteterassen vätter mot söder och Medelhavet. Terrassen har också en inbyggd utegrill.

På nedre botten finns kök öppet in till matrum och vardagsrum. Sovrum med dubbelsäng och med separat ingång till badrum. Husets tvättmaskin finns också i detta utrymme.

Övervåningen har ”kontakt” med undervåningen genom den öppna messaminen. I detta ”öppna” sovrum finns dubbelsäng och i ett mindre sovrum två sängar. Badrum med toalett samt utgång till solterrass.

Huset har alla moderna bekvämligheter. I köket finns spis med 4 plattor, ugn, diskmaskin, stort kylskåp. I grovköket finns frys och micro.

Trådlöst Internet, Telefon, ej till mobil, TV med svenska kananel samt dvd.

Huset hyres lördag till lördag avresa före 10.00 och tillträde efter 16.00. Hyra juli-augusti 12000 sek/vecka övriga tider från 8000 sek/vecka därtill slut-städning 560 sek. Lakan + handuk kan hyras för 100 sek per person.

Betalning 1/3 vid bokning och resterande 6 veckor förre tillträde.

Huset är rökfritt!

Var ligger Huset
.
Huset är beläget i Valcros några km från byn, La Londe Les Maures, i hjärtat av Provence - Var Tre underbara badstränder Pelligrin, Estangol och Bregacon ligger ca 15 minuters avstånd med bil.
Vid foten av “Massif des Maures”, nära Valcros golfbana, ligger vår domän Belvedere med vacker utsikt mot öarna Porquerolles och Port-Cros. Hamnen Miramar Harbour, som ligger mittemot ön “Iles d’Or”, 7 km från Belvedere är en av de största småbåtshamnarna i Var .Här är det treligt att promenera. Till St Tropez är det 45 km och till de vackra orterna Hyeres och Le Lavandou är det 15 km.

Belvedere, Valcros, La Londe les Maures, Le Lavandou , Var, Cote d'Azur - Provence, France - är sökord.
Från de internationella flygplatserna St Tropez-Toulon-Hyeres, Marseilles och Nice är det 15 km ,120 km respektive 150 km.
Domänen Belvedere ligger mellan St. Tropez och Toulon.

Det är en modern ”franskby” bestående av 82 hus och lägenheter byggda i början av 1990-talet. Tillgång till området sker genom stängd grind som öppnas med kod. En stor gemensam swimmingpool med tillhörande klubbhus och en boulebana finns också på området.

I byn La Londe, 6 km från huset finns den lokala turist föreningen som kan ge Er tips om Ni så önskar. Ni kan också gå in på www.tourismevar.com eller www.lalondelesmaures.fr

terrass_house_in_provence.

För bokningar och frågor kontakta Finn Sperling
+46 707288664
finn.sperling@gmail.com